Search page

Søket fant 4 resultater på 0.04 sekunder.

Søkeresultater

  1. Jamie vs. Nuggets - Restaurant and Food Processing

    Fokus i dette opplegget er å lære om kylling som råvare, korleis handtere denne og kva som er sunn mat. Målet er at elevane skal vere aktive, i diskusjonar og oppgåveløysing, og undervisningsopplegget fokuserer på ordinnlæring og både skriftlege og muntlege ferdigheitar.

    Cecilie Isaksen Eftedal - 14.11.2012 14:08

  2. How do you handle the situation? - Restaurant and food processing

    Opplegget tek for seg ulike praktiske situasjonar som elevane kan møte på i arbeidslivet når det gjeld gjestebehandling og kundeservice. Det øver munnlege ferdigheitar, og elevane diskuterer i grupper ein aktuell situasjon og kjem fram til ei felles løysing på denne. Metodikken er rollespel/dramatisering, og med opplegget fylgjer det med 4 «situasjonskort», som elevane skal bruke.

    Cecilie Isaksen Eftedal - 14.11.2012 14:23

  3. Working with Recipes - Restaurant and Food Processing

    Elevane skal jobbe med oppskrifter, omsetje desse frå engelsk til norsk (og norsk til engelsk) og å rekne om frå amerikanske mål til europeiske. Samtidig vil elevane få auka vokabularet sitt og jobbe med fagrelaterte ord og uttrykk. Opplegget øver altså både lesing, skriving og rekning som grunnleggjande ferdigheitar.

    Cecilie Isaksen Eftedal - 14.11.2012 15:03

  4. Kitchen utensils - Restaurant- og matfag

    Målet med opplegget er at elevane skal øve grunnleggande kjøkkenutstyr-vokabular. Dette gjer dei ved hjelp av stasjonsundervisning. Opplegget inneheld tre døme på ordinnlæringsstrategiar.

    Svein Anders Kvellestad - 24.01.2013 10:21