Search page

Søket fant 6 resultater på 0.058 sekunder.

Søkeresultater

  1. Klagebrev til Stabburet (formelt brev)

    Hvorfor er det egentlig bilde av en gutt på leverposteiboksen til Stabburet, når det er bilde av jordbær på jordbærsyltetøyglassene? Elevene tar rollen til noen som er dypt indignert og forvirret av dette, og ønsker svar fra Stabburet.

    Dette er en humoristisk tilnærming til å skrive et formelt brev (klagebrev) for elever på restaurant og matfag og VG2 kokk og servitør og matfag. Elevene kan også reflektere rundt reklame, valg av virkemidler, merkevarebygging, etiske dilemma, osv.

    Helga Tryggvason Vorren - 24.04.2014 13:46

  2. Rapport fra Nav-besøk

    Gjennomgang av rapportskriving for en klasse helse-og oppvekstelever.

    Elevene skal besøke et NAV-kontor. En felles oppgave i norsk og YRKE etter dette besøket er at dere skal skrive en rapport.

    Utarbeidet av Ingjerd Gulestøl

    Hanne Martinsen - 15.04.2013 09:31

  3. Fagspråk og fagbegrep fra eget programfag

    Elevene arbeider med aktuelle fagbegrep fra eget programfag både i muntlig og skriftilg.

    gunhildg - 06.03.2014 09:46

  4. Yrkesretting av norsk på TIP: loggskriving

    Dette undervisningsopplegget bygger på skrivetrekanten fra skrivesenteret, hvor formål for skrivingen vektlegges (se fil og lenke under). Logger brukes ulikt i ulike bransjer: som nødvendig informasjon i skiftarbeid innen helsesektoren, og som grunnlag for arbeidsprosess og faktura i industri og håndverk.

    Undervisningsopplegget bør gå over 4-12 uker, ca 20-30 min ukentlig; resultatet blir bedre når man bruker mer tid på det. Alt faglig innhold kan yrkesrettes og knyttes til praksis i verksted eller yrkesfaglig teori.

    Torleif Sleveland - 09.02.2015 11:25

  5. Logg og refleksjonsnotat etter utplassering i bedrift

    En måte å samarbeide med programfag, prosjekt til fordypning, norsk og samfunnsfag på Vg2.

    Norsklærer kan i forkant ha en økt om kommunikasjon på en arbeidsplass, og samfunnsfaglærer kan relatere til organisatoriske forhold, med lovverk etc.

     

    Notat kan inneholde;

    Info om bedriften; 
    Type bedrift, hvem er gjestene, konsept, markedsprofil, 

    Arbeidsoppgaver: 
    Hva har jeg gjort, hvordan har jeg gjort det, hvem har jeg jobbet sammen med

    baar0206 - 09.02.2015 15:52

  6. Presentasjon av lokale og økologiske råvarer

    Utgangspunktet for undervisningsopplegget er et arbeidshefte som elevene skal lage i forbindelse med «mesterskap» i VG2 kokk- og servitørfag. Heftet presenteres for de andre i klassen i form av et foredrag. De årlige konkurransereglene i «fylkesmesterskap» og «Østlandsmesterkap» vil legge rammene for hvilke kriterier som stilles til dette arbeidsheftet, men kravene til et arbeidshefte kan se slik ut:

    Cecilie Isaksen Eftedal - 03.12.2012 11:57