Search page

Søket fant 8 resultater på 0.054 sekunder.

Søkeresultater

  1. Bon Appétit!

    1. Students watch a short video clip (4 min.) and write down the polite phrases they can hear in the video.
    2. They create dialogues following the instruction, write them down and practise them afterwards.
    3. Students practise and improve some basic skills: listening, writing, talking.
    4. They focus on polite phrases and special vocabulary.

    Tatjana Berg - 18.11.2013 18:10

  2. Lamb and Jamie Oliver

    Bakgrunn: I RM programfag lærer klassen hvordan man parter lam og gris, om forskjellige muskelgrupper, om kjøttstykker, hvor de kommer fra, og hvordan de eventuelt kan brukes i matretter. Klassen skal lage matretter på kjøkkenet.

    Beskrivelse: Dette er et 2 timers opplegg (90 minutter) som knytter videosnutter, lytting, snakking og skriving om programfaget til kompetansemål i engelsk og praksis på skolekjøkkenet.

    Fokus er på å lære faguttrykk gjennom media, diskutere mat i sammenheng/kontekst og i samarbeid med elevene.

    Cecilie Isaksen Eftedal - 23.04.2014 18:25

  3. Jamie Oliver: Teach every child about food.

    Forelesning på engelsk om fatale konsekvenser av dagens kosthold og matvaner. 

    Den kan oversettes til flere språk med undertitler og tekst. 

    bjørg alise hansen - 09.02.2015 15:09

  4. Small and large kitchen utensils

    Innhold: Utvide ordforråd om kjøkkenutstyr på engelsk. 

     

    Grunnleggende ferdigheter: Vite hvordan man bruker ordbok - fysisk eller elektronisk - for å utvide eget ordforråd om kjøkkenutstyr. Kunnskap om lay-out når en skal lage plakat med ord og tegninger/bilder av kjøkkenredskaper. Kunnskap om hvordan skrive en tekst - skjønnlitterær eller faktatekst - som omhandler arbeid med kjøkkenutstyr. 

     

    Sluttprodukt: Alle ordene er oversatte til norsk, en plakat med god og oversiktlig lay-out, og en tekst hvor svært mange av ordene for kjøkkenutstyr brukes.

     

    bjørg alise hansen - 10.02.2015 11:09

  5. A RESTAURANT DIALOGUE

    A Hand-In Writing Task for Chef and Waiter Classes.

    Note: This task was preceded by an oral course on polite phrases and service language.

    joren - 27.03.2014 13:17

  6. The Restaurant of your Dreams

    Et fire ukers undervisningsopplegg for RM, hvor elevene kan jobbe kreativt innenfor det å lage sin egen restaurant. Sluttproduktet er både en muntlig presentasjon og skriftlige tekster inklusive annonse, meny, dagbokside og ordliste.

    Liv Kristin Rasmussen - 12.11.2013 14:04

  7. Lokale restauranttilbud - tekster om mat og servering

    Med utgangspunkt i restauranttilbudet i nærmiljøet jobber vi med tekster (lesing og skriving) i norsk- og engelskfaget.

    Del 1: Lesing av restaurantanmeldelser

    Vi starter med å fokusere på restaurantanmeldelse som skiftlig sjanger. Både i norsk og engelsk leser vi typiske eksempler på restaurantanmeldelser og snakker om hva som kjennetegner disse tekstene. På engelsk jobber vi også med å ordforrådsarbeid og lærer oss ord/uttrykk som brukes for å beskrive mat og servering på restauranter. Som intro til opplegget har vi en 20-spørsmål-oppgave i begge fagene.

    Kirsti Berg-Hansen - 23.09.2013 14:48

  8. HSE VIOLATIONS

    Praxis/Job Placement summary/report

    • Task 1: Write a Five Paragraph Essay about HSE violations in the workplace.
    • Task 2: Present your HSE violation to a classmate.
    • Task 3: Summarize a classmate’s presentation for the class.

    Use a specific example from your praxis/work placement.

     

    Your text will include:

    Cecilie Isaksen Eftedal - 23.02.2015 15:06