Search page

Søket fant 2 resultater på 0.054 sekunder.

Søkeresultater

  1. Muntlig norsk: Analysere og tolke en novelle

    Elevene arbeider i par, og forbereder et foredrag i norsk for klassen. De skal forberede et foredrag på ca 5 minutter etter at de har trukket en lapp med tittelen på novellen. De får to timer til forberedelse, og to timer settes av til foredragene.

    bjørg alise hansen - 30.04.2013 12:01

  2. Samarbeid med lokalt næringsliv.

    Innhold og læringsmål:

    Ulike tema innafor programfag i Restaurant og matfag, f.eks Kost og livsstil og Bransjefag og miljø. Målet er at undervisningen blir mer kreativ, og at fagene kan knyttes opp mot den lokale industrien. Faglærer må på forhånd ha gjort avtale/kontrakt med den aktuelle industrien, f.eks fiskeindustri, slik at elevene/klassen kan besøke bedriften mens de har temaet på skolen. Elevene vil få mulighet til å sjekke ut forskjelllige arbeidsplasser i løpet av skoleåret, og dermed får de en liten oversikt slik at de kan velge rett yrke. 

     

    bjørg alise hansen - 10.02.2015 10:08