Search page

Søket fant 6 resultater på 0.057 sekunder.

Søkeresultater

  1. Bakterier og andre mikroorganismer

    En e-forelesning fra NDLA som omhandler mikroorganismenes betydning ved produksjon av mat, mikroorganismenes livsbetingelser og betydningen av god produksjonshygiene.

    Berit Reitan - 19.08.2014 14:38

  2. Forbuksvalg og avfallshåndtering

    Elevene skal velge mellom ulike aktuelle, fremtidige, arbeidsplasser, eks apotek, hudpleiesalong, barnehage etc.

    Elevene skal velge å undersøke to av punktene for hvordan arbeidsplassen tar seg av:

    - Miljømerking

    - Spesialavfall

    - Renslighet/hygiene

    - Engangsemballasje

    - Avfallssortering

    - Mat (innkjøp - kasting, kortreist - langreist)

    Etter observasjon komme med tiltak/forslag til forbedring innenfor ett av områdene

    Tove Gustafsson - 23.10.2013 11:10

  3. Påvisning av antioksidanter

    Enkelt forsøk for påvisning av antioksidanter.

    Hentet fra Utforskende arbeidsmetoder i naturfag - 22 praktiske ideer, Skolelaboratoriet for matematikk, naturfag og teknologi, NTNU, Berit Bungum og Peter van Marion (red.)

    Vi kan lese mye om betydningen av antioksidanter for vår helse, og alle vet at det er sunt å spise frukt og bær fordi det gir oss mye antioksidanter. Kan vi undersøke selv hva som inneholder antioksidanter?

    Utstyr / ressurser

    trine.johnsen@stfk.no - 14.01.2015 10:45

  4. Bybygging - Klasseoppgave om velferdsstaten. Helsefremmende Arbeid, Yrkesutøvelse, Kommunikasjon/samhandling, Naturfag, Norsk muntlig

                                                        Undervisningsopplegg

    Tittel på undervisningsoppgaven: Bybygging

    Fag:
    Naturfag, Yrkesutøvelse

    Helsefremmende arbeid, Kommunikasjon/samhandling og norsk muntlig

    Nivå:
    VG 1

    Tidsbruk:

    ida.oddvin.andersen@nfk.no - 28.05.2015 13:19

  5. Å forebygge smitte- Oppvekst av bakterier

    Oppdrag

    Soltoppen sykehjem og Tiriltoppen  barnehage ønsker å forbedre rutinene sine på håndhygiene. De har bedt dere undersøke hvilken effekt desinfeksjon av de ansattes hender har i forhold til den vanlige håndvasken som de ansatte utfører. Bedriften ønsker at dere skal komme og legge fram resultatene etter endt undersøkelse.

    Hva skal vurderes og kriterier for vurdering

    evajen@vgs.nfk.no - 15.02.2016 14:58

  6. Kosthold - lage et måltid

    Dette er et opplegg hvor man tar utgangspunkt i at elevene lager et måltid i programfaget og at elevene jobber videre med dette i engelsk og naturfag. (Gjerne norsk også, selv om vi ikke har tatt med det her.)

    Anja Saxebøl - 15.03.2016 10:56