Search page

Søket fant 4 resultater på 0.053 sekunder.

Søkeresultater

  1. Målestokk restauranten

     

    Mål for opplæringa er at eleven skal kunne

    • bruke målestokk i praktisk arbeid
    • løyse praktiske problem som gjeld lengd og areal.
    • rekne med ulike måleiningar, bruke ulike målereiskapar, og vurdere målenøyaktigheit

    Geir Løland - 13.05.2013 17:02

  2. Antall gjester rundt bordet

    Elevane skal rekne ut kor mange gjester det er plass til rundt ulike bord. Elevane skal rekne omkrins av bord. Frå læreplanen:

    • løyse praktiske problem som gjeld lengd
    • rekne med ulike måleiningar
    • tolke og framstille arbeidsteikningar knytte til yrkesliv

    Geir Løland - 14.05.2013 09:30

  3. Anbud på mat og servering

    Elevane skal diskutere kva anbud er. Dei skal og rekne ut eit anbud på å lage mat og servere. Når dei reknar ut anbudet kan elevane arbeide 2 og 2. Elevane skal skrive namnet sitt på ein lapp og levere inn sitt anbud.

    Geir Løland - 14.05.2013 11:17

  4. Vekt av matvarer

    Elevane skal vurdere vekt, vege matvarer, gjere om og rekne ut pris. Undervisningsopplegg på vedlagt fil.

    Geir Løland - 30.01.2013 14:38