Search page

Søket fant 3 resultater på 0.058 sekunder.

Søkeresultater

  1. Mat i påsken - Artikkel

    Tverrfaglig samarbeid mellom fellesfaget norsk og programfagene råstoff og produksjon, kosthold, ernæring og helse og servering, bransje og miljø (programområde for kokk- og servitørfaget). Kan brukes i muntlig sammenheng seinere. Elevene bruker det de har skrevet til å lage en muntlig presentasjon/foredrag om tema.

    lilan060753 - 13.05.2013 16:46

  2. Presentasjon av lokale og økologiske råvarer

    Utgangspunktet for undervisningsopplegget er et arbeidshefte som elevene skal lage i forbindelse med «mesterskap» i VG2 kokk- og servitørfag. Heftet presenteres for de andre i klassen i form av et foredrag. De årlige konkurransereglene i «fylkesmesterskap» og «Østlandsmesterkap» vil legge rammene for hvilke kriterier som stilles til dette arbeidsheftet, men kravene til et arbeidshefte kan se slik ut:

    Cecilie Isaksen Eftedal - 03.12.2012 11:57

  3. Tverrfaglig undervisningsopplegg i norsk og restaurant og matfag

    Tverrfaglig samarbeid mellom norsk og restaurant og matfag

    • Programfaget legger rammer i forhold til hva en skal satse på i forhold til forberedelse til bryllupsfest
    • I programfaget får elevene nødvendig bakgrunnskunnskap, både teori og praksis når det gjelder festmaten
    • Norskfaget legger rammer i forhold til teksttyper (logg, presentasjon, tale, rapport)

    Norsklæreren kommer inn på kjøkkenet den uken

    nina.larsen.ness@oppland.org - 14.05.2013 12:38