Search page

Søket fant 3 resultater på 0.043 sekunder.

Søkeresultater

  1. Adjektivtrening - Restaurant og matfag

    Intensjonen med dette opplegget er å gjøre elevene mer bevisste på å bruke sine sensoriske evner til å beskrive mat.

    baar0206 - 02.12.2014 15:09

  2. Kvalitet

    Klassen skal utforske betydningen av «kvalitet» innenfor sitt fagområde. Ordet kommer fra latin qualitas og betyr «egenarten til et produkt». Hva betyr kvalitet innen mat- og restaurantfag, eksempelvis i et ernæringsmessig og hygienisk perspektiv, og hvem bestemmer kvaliteten: kunden eller fagarbeideren? 

    Foto: Magnar Kirkenes, VG, NTB Scanpix / Lisens: CC by-nc-sa

    Julie Bjørnstad - 11.09.2015 11:17

  3. Skrei og lesing

    Elevene skal lese en faktatekst om skrei fra godfisk.no, og de skal bruke varierte læringsstrategier med fokus på lesing.

    Foto: Bjørn Rørslett / Samfoto NTB Scanpix.

    Lisens: CC by-nc-sa

    Tomas Bjørnstad - 21.04.2015 14:29