Search page

Søket fant 5 resultater på 0.059 sekunder.

Søkeresultater

  1. Instruksjon Restaurant og matfag, tverrfaglig, muntlig

    Elever instruerer innen tekniker, maskiner, rengjøring m.m., muntlig framføring norsk

    baard007@gmail.com - 10.02.2015 10:26

  2. Muntlig presentasjon. Mat- og kulturmøter

    Dette er en todelt oppgave (presentasjon og brosjyre) i forbindelse med kulturmøter. Elevene jobber parvis (eller individuelt). Oppgaven er å fordype seg i en utenlandsk rett og informere om denne for klassen. Målet kan være å bl kjent med matkultur og spisevaner i et annet land, og hvordan denne retten/tilberedningen er mottatt i Norge. Kan være et ønske at elevene jobber med en forholdsvis "ny"/nyintrodusert matrett i Norge(forrett, middagsrett, lunsjrett eller dessert).

    carly - 27.03.2014 11:46

  3. Rollespill om hygiene

    Et muntlig opplegg i norsk på Vg1 Restaurant- og matfag. Vi tar utgangspunkt i en matforgiftningssak i Danmark med tragisk utfall. Aktørene har fått nye navn. Roller fordeles blant elevene der noen er ansvarlige for institusjonen og for pølsefabrikken, noen er journalister og noen er pårørende. Mattilsynet er også til stede med en karakter. Kjør pressekonferanse!

    08066701 - 08.09.2014 15:33

  4. Restaurant og matfag, tverrfaglig skriftlig oppgave

    Alle programfagene, engelsk, norsk, matematikk

    baard007@gmail.com - 09.02.2015 16:35

  5. Tverrfaglig undervisningsopplegg i norsk og restaurant og matfag

    Tverrfaglig samarbeid mellom norsk og restaurant og matfag

    • Programfaget legger rammer i forhold til hva en skal satse på i forhold til forberedelse til bryllupsfest
    • I programfaget får elevene nødvendig bakgrunnskunnskap, både teori og praksis når det gjelder festmaten
    • Norskfaget legger rammer i forhold til teksttyper (logg, presentasjon, tale, rapport)

    Norsklæreren kommer inn på kjøkkenet den uken

    nina.larsen.ness@oppland.org - 14.05.2013 12:38