Search page

Søket fant 5 resultater på 0.058 sekunder.

Søkeresultater

  1. Matematikk og fiskemåltid

    Foto: Amendor AS. Lisens: CC-by-sa

    Fiskemiddag; filetere fisk og beregne svinnprosent.

    Lag en oppskrift etter menystandard.

    Beregne ingredienser.

    Beregne mengde og priser.

    Synkoniser gjerne undervisningsplanene i matfag og matematikk, slik at elevene har gjennomgått en del svinnberegninger.

    Dag Vassbotn - 23.10.2013 14:11

  2. Matematikk og helse i et måltid

    Elevene beskriver næringsstoffene i dette måltidet, i tillegg til at de beregner energiinnhold og gjør om enheter i oppskriften.

    Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen Aftenposten/NTB Scanpix. Lisens: CC-by-nc-sa

    Elevene velger selv oppskrifter og lager maten på kjøkkenet.

    Dag Vassbotn - 14.05.2013 09:51

  3. Kjøttsuppe - lapskaus og tall

    Foto: Amendor AS. Lisens: CC-by-sa.

    Lapskaus eller kjøttsuppe:

    Lag en oppskrift etter menystandard.

    Beregne ingredienser (ta i betraktning svinn),

    Beregne mengde og priser.

    Synkoniser gjerne undervisningsplanene i matfag og matematikk, slik at elevene har gjennomgått endel svinnberegninger.

    Dag Vassbotn - 23.10.2013 13:36

  4. Oppstartsprosjektet suppekokker

    Et samarbeidsprosjekt mellom programfaglærere og matematikklærere på RM. Hensikten var å bli kjent på kjøkkenet, bli kjent elev-elev og elev-lærer, produsere enkle retter og bruke matematikk som redskap i programfaget.

    Anne Stenstad Karlsen - 29.10.2013 12:07

  5. Restaurantdrift og kostnadsberegning

    Eleven skal se på økonomisk drift av skolens restaurant. Det skal gjøres erfaringer med kostnader til råvarer, drift og fortjeneste.

    Det skal gjøres erfaringer med svinn, og den betydningen det har for overskuddet.

    Hva slags utgifter som er vanlig, og lønn til ansatte.

    Det skal beregnes omsetting og fortjeneste over et tidsaspekt.

    Anita - 05.02.2014 15:28