Search page

Søket fant 9 resultater på 0.059 sekunder.

Søkeresultater

  1. Lamb and Jamie Oliver

    Bakgrunn: I RM programfag lærer klassen hvordan man parter lam og gris, om forskjellige muskelgrupper, om kjøttstykker, hvor de kommer fra, og hvordan de eventuelt kan brukes i matretter. Klassen skal lage matretter på kjøkkenet.

    Beskrivelse: Dette er et 2 timers opplegg (90 minutter) som knytter videosnutter, lytting, snakking og skriving om programfaget til kompetansemål i engelsk og praksis på skolekjøkkenet.

    Fokus er på å lære faguttrykk gjennom media, diskutere mat i sammenheng/kontekst og i samarbeid med elevene.

    Cecilie Isaksen Eftedal - 23.04.2014 18:25

  2. Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course

    Tips om Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course, ein TV serie som tek for seg ulike råvarer, teknikkar og oppskrifter.

    kribef - 14.05.2013 12:51

  3. Pro Cooking Training Video - Choosing Meat Cuts

    Videoklipp som viser slakt av lam og ulike stykningsdelar og bruksområde.

    kribef - 14.05.2013 11:57

  4. Basic Herbs Masterclass with Georgie

    VIdeoklipp som syner ulike typar urter, og korleis ein skal nytte dei i matlaging.

    kribef - 14.05.2013 12:29

  5. How to Make Risotto

    Videoen viser korleis ein lagar risotto.

    kribef - 14.05.2013 12:36

  6. Piping techniques - BBC GoodFood.com

    Demonstrasjonsvideo som viser ulike sprøyteteknikkar. Frå peparkakemenn til cupcakes. Grundige demonstrasjonar av grunnleggande teknikkar.

    kribef - 03.09.2013 19:11

  7. How to Make Meringue - BBC GoodFood.com

    Demonstrasjon på korleis ein lagar marengs. Det blir vist steg for steg korleis ein går fram.

    kribef - 03.09.2013 18:45

  8. Restaurant Wars

    Tverrfaglig oppgave, restaurant- og matfag og engelsk. Lage restaurant, kåre vinner.

    robert.olsen@ffk.no - 01.12.2015 15:49

  9. Lokale mattradisjoner

    Elevene skal presentere lokal tradisjonsmat for turister. De skal også lage lokal tradisjonsmat. I løpet av prosjektet skal elevene lære om lokal mat, lage lokal mat, og presentere lokal matkultur for turister. Sluttproduktet skal være en stand for turister om lokale mattradisjoner. Her skal det presenteres smaksprøver og informasjon om lokal matkultur. Informasjonen kan være i form av en brosjyre, photostory-film eller annet.

    guri.duesten@stfk.no - 01.12.2015 15:16