Search page

Søket fant 5 resultater på 0.058 sekunder.

Søkeresultater

  1. Training Video - Knives and Cutting Techniques

    Videoklipp som viser dei mest vanlege knivtypane, korleis ein skal slipe knivar og korleis ein brukar dei ulike knivtypane. I tillegg viser videoen knivteknikkar.

    kribef - 14.05.2013 11:52

  2. How to make homemade mayonnaise - BBC GoodFood.com

    Demonstrasjonsvideo som viser korleis ein lagar majones. Grunnleggjande og grundig forklart.

    kribef - 03.09.2013 19:24

  3. BBC - Podcasts and Downloads - Food Programme

    Ei samling podcastar frå BBC Radio 4 sitt Food Programme. Mange ulike tema, nokre meir aktuelle enn andre. Kvar podcast varer om lag 30 minutt. Kan lastast ned. Gode til lytteøvingar.

    kribef - 13.10.2014 11:52

  4. Cooking in Britain today

    Undervisningsopplegg frå British Council knytt til restaurantbransjen i Storbritannia. Nivået er intermediate + så det passar kanskje best til elevar med høgt språknivå. Elevane jobbar med matrelatert vokabular, ulike arbeidsoppgåver knytt til temaet, t.d. det å reflektere over nasjonale rettar, alias-aktige øvingar (beskriv ein matrett), quiz. Nokre av oppgåvene legg til grunn at elevane kjenner godt til matprogram og kjendis-kokkar frå Storbritannia, så her må ein kanskje tilpasse til norske elevar sin kjennskap. 

    kribef - 25.02.2015 10:20

  5. A Baker's Dozen

    Elevane jobbar med temaet baking. Elevane jobbar med tekstar, omgrep og vokabular knytt til temaet. Opplegget består av tre delar. Første del inneheld førebuande aktivitetar der elevane les forteljinga «A Baker’s Dozen» og finn ut om historia til baking/brød. I andre del jobbar elevane med vokabular for baking og bakevarer. I siste del jobbar elevane med oppgåver knytt til filmen «Wallace and Gromit: A Matter of Loaf and Death». Alle dei grunnleggande ferdigheitene blir dekt i større eller mindre grad. 

    kribef - 13.11.2014 14:32