Search page

Søket fant 11 resultater på 0.042 sekunder.

Søkeresultater

  1. Planning activites for different age groups

    Dette er eit undervisningsopplegg for VG1 Helse- og oppvekstfag, der elevane skal planlegge aktivitetar og måltid for ulike aldersgrupper. Elevane skal presentere dette som ei munnleg framføring. Målet med opplegget er at elevane skal nytte yrkesfagleg kunnskap, øve munnlege dugleikar og gi ein presentasjon av eit yrkesfagleg emne. Elevane får med dette opplegget ei øving i munnleg engelsk, det å halde ei framføring og å presentere eit yrkesfagrelatert emne.

    kribef - 30.10.2012 13:00

  2. Write a Report from your Work Placement

    The student should be able to write a report from her/his work placement this term.

    Læringsmål: Bruke relevante ord og uttrykk /fagterminologi innenfor fagengelsken

    • Kommunisere om arbeidet knyttet til arbeidsplassen.
    • Sosial kompetanse i samhandling med andre mennesker.
    • Vurdere og tolke ulike beregninger (matte) ifm med måltider (også drikke) tilpasset den enkelte bruker.
    • Forstå viktigheten av god psykisk og fysisk helse innenfor helsearbeiderfaget (kroppsøving).

    ginarn - 08.01.2014 11:27

  3. Plan and make an international lunch

    Students will make lunch based on recipes from a randomly chosen country. Countries are drawn before the students plan a meal. We have allocated 8 hours, split in 2 parts. The first part is planning, while the second part is the execution. The task will focus on written and oral skills, as well as the ability to convert measurements.

    inghau - 14.04.2015 10:56

  4. English in The Kitchen

    Emne: Et sunt måltid. Tverrfaglig undervisningsopplegg i engelsk og HO Helsefremmende arbeid.

    Elevene skal sette sammen et treretters, sunt måltid for ungdom. De skal finne oppskrifter på norsk og oversette dem til engelsk. Printes ut og brukes under matlagingen på kjøkkenet.

    Læringsmål:

    ginarn - 27.12.2013 16:13

  5. Health and nutrition

    Tverrfagleg opplegg HO og engelsk

    pernille.sordal@t-fk.no - 13.10.2015 16:17

  6. Storyline - Nusery (Barnehagen) and Health Centre

    Storyline is a learning strategy, first introduced in Scotland in 1965, which has spread throughout the rest of Europe. Initially developed in primary school-settings its use has spread to secondary schools and further education colleges. In Norway it has been used at all three school levels. It is largely student-driven, activating oral and written skills. It requires group work with a high degree of cooperation needed. Students write up individually based upon group-decided criteria. The grand finale is a role-play, but this is optional.

    alison.jones.rod@hfk.no - 31.08.2015 11:53

  7. Kosthold - lage et måltid

    Dette er et opplegg hvor man tar utgangspunkt i at elevene lager et måltid i programfaget og at elevene jobber videre med dette i engelsk og naturfag. (Gjerne norsk også, selv om vi ikke har tatt med det her.)

    Anja Saxebøl - 15.03.2016 10:56

  8. Læreplanar Helse- og oppvekstfag

    Dette heftet samlar kompetansemåla til helse- og oppvekstfag Vg1, barne- og ungdomsarbeidarfag Vg2 og helsearbeiderfag Vg2. Det kan lette arbeidet med FYR, særleg i oppstartfasen. NB: alle kompetansemåla i alle fag, både programfag og fellesfag, kan vere relevante.

    pernille.sordal@t-fk.no - 14.04.2016 14:15

  9. Mac 'n Cheese

    Det overordnede temaet er mat fra ulike kulturer, da nærmere bestemt USA.
         Det kan være lurt å lese tekster/forelese/se filmsnutter som handler om ulike aspekter ved den amerikanske kulturen. (Et tips er å vise filmsnutter av Rachel Ray og/eller Martha Stewart. Ligger på YouTube.)

    Oppskrift og flere detaljer i vedlagt fil.

    Julie Bjørnstad - 06.06.2016 17:23

  10. Helse og oppvekst Vg1: Kosthold og næringsstoffer.

        Kosthold, næringsstoffer og vokabular: naturfag, engelsk.

        Læringsmål Helse- og oppvekstfag:

        Vurdere næringsinnhold i eget kosthold.

     

        Læringsmål Engelsk:

        Navn på matvarer og næringsstoffer på engelsk.

        

        Læringsmål Naturfag:

        Vurdere næringsinnhold i sitt daglige kosthold.

    astrie16@student.uia.no - 30.03.2017 20:09

  11. Sukkermonsen

    Elevene undersøker hvilke matvarer som finnes i skolekantina. Elevene lager video med forslag til nye matretter.

    Læringsmål

    rora0708 - 04.02.2014 10:01