Search page

Søket fant 2 resultater på 0.053 sekunder.

Søkeresultater

  1. Restaurantdrift og kostnadsberegning

    Eleven skal se på økonomisk drift av skolens restaurant. Det skal gjøres erfaringer med kostnader til råvarer, drift og fortjeneste.

    Det skal gjøres erfaringer med svinn, og den betydningen det har for overskuddet.

    Hva slags utgifter som er vanlig, og lønn til ansatte.

    Det skal beregnes omsetting og fortjeneste over et tidsaspekt.

    Anita - 05.02.2014 15:28

  2. Fruktsalat og prosentregning

    Elevene får utdelt frukt og lager fruktsalat. Vi regner ut avskjær/svinn, andeler og prosentandeler. Til slutt spiser elevene fruktsalaten.

    Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Lisens: CC by-nc-sa. Kilde: ndla.no

    Thorleif Westby - 07.11.2013 10:08