Search page

Søket fant 5 resultater på 0.051 sekunder.

Søkeresultater

  1. Tverrfaglig kokkekamp norsk og helsefremmende

    Praktisk og muntlig kokkekamp med tema hjertevennlig kost.

     

    trine.gunnersen.vikaunet@stfk.no - 10.02.2015 12:13

  2. Tverrfaglig årsplan vg2 HFA og norsk

    Årsplan for tverrfaglig samarbeid vg2 Helsefagarbeiderfag og norsk.

    gerd.elisabeth.gellein@stfk.no - 10.02.2015 11:39

  3. My Patient Needs Nursing

    Opphavsmann: Trine M Paulsen, Marit Sørhøy. CC-by-nc-sa

    jantet - 24.10.2013 11:57

  4. Nutrition

    Eleven velger et “alderstrinn” de vil fokusere på (små barn, ungdom, eldre). Lage en beskrivelse av hva slags mat som er riktig og viktig for denne aldersgruppen og hvorfor. Man kan også fokusere på kosthold for mennesker som trenger en spesiell diett på grunn av sykdommer (hjerte-kar, diabetes f.eks). Det kan være en skriftlig beskrivelse, eller evt en PP-presentasjon med fokus på muntlige ferdigheter.

    Lise Sørnskog - 20.11.2013 19:16

  5. Tverrfaglig kostoppgave norsk og helsefremmende

     

    Lag en kostplan for en eldre bruker på 83 år. Brukeren sitter mye i ro, har dårlig matlyst og er obstipert.

    1. Start oppgaven med en innledning hvor du presenterer situasjonen du ser for deg.
    2. Forklar måltidsrytmen, hva kostholdet bør inneholde og eventuelt hvordan man bør legge måltidene til rette.
    3. Begrunn valgene dine på en objektiv måte.
    4. Husk å oppgi hvilke kilder du har brukt.

    Cecilie Isaksen Eftedal - 10.12.2014 12:00