Search page

Søket fant 5 resultater på 0.056 sekunder.

Søkeresultater

  1. Yrkesutøveren og helse, arbeidsstillinger

    Elevene skal observere og dokumentere egen og andres sitte- eller arbeidsstillinger.

    De skal deretter forklare hvordan man kan bedre sitte- eller arbeidsstilling og forklare hvordan dette kan påvirke helsen.

    Vedlegg inneholder konkrete oppgaver til elevene.

    Tove Gustafsson - 23.10.2013 14:28

  2. Training Video - Knives and Cutting Techniques

    Videoklipp som viser dei mest vanlege knivtypane, korleis ein skal slipe knivar og korleis ein brukar dei ulike knivtypane. I tillegg viser videoen knivteknikkar.

    kribef - 14.05.2013 11:52

  3. Piping techniques - BBC GoodFood.com

    Demonstrasjonsvideo som viser ulike sprøyteteknikkar. Frå peparkakemenn til cupcakes. Grundige demonstrasjonar av grunnleggande teknikkar.

    kribef - 03.09.2013 19:11

  4. Instruksjon Restaurant og matfag, tverrfaglig, muntlig

    Elever instruerer innen tekniker, maskiner, rengjøring m.m., muntlig framføring norsk

    baard007@gmail.com - 10.02.2015 10:26

  5. Produksjon og beregning fra slakt til lammerull

    Når man slakter et lam, er det viktig å huske at man ikke alltid kan bruke hele vekten til slaktet. Noe av vekten forsvinner når bein fjernes, og kjøttet skjæres rent for blant annet fett og talg(avskjær). Dette kaller man svinn.

    Svinnet kan oppgis i prosent, eller som vekt i gram(g) eller i kilo(kg)

    Foto: Ninna Myrvang. Lisens CC by-na

    Dag Vassbotn - 30.01.2013 15:02