Search page

Søket fant 4 resultater på 0.056 sekunder.

Søkeresultater

  1. How to make homemade mayonnaise - BBC GoodFood.com

    Demonstrasjonsvideo som viser korleis ein lagar majones. Grunnleggjande og grundig forklart.

    kribef - 03.09.2013 19:24

  2. Jamie Oliver

    Elevene skal se på flere episoder av "Jamie`s 30-minute-meals».

    Underveis bearbeides stoffet ved oversetting av gloser og uttrykk og svar på spørsmål.

    0904arst - 11.09.2013 15:50

  3. Arbeidsprosjekt i kjøtt VG2 kokk og servitør

    Stykningsdeler- kjøtt og bruksområder

    ernæring og helse

    anette.walle.sivertsen@t-fk.no - 09.02.2016 10:18

  4. Instruksjon på kjøkkenet

    Skriftlig og muntlig instruksjon. Muntlig instruksjon på kjøkkenet: 10 minutter. Skriftlig instruksjon leveres samme dag.

    Oppgave til elevene:

    Ta for deg en grønnsak, en kjøkkenmaskin eller et annet verktøy du bruker på kjøkkenet.Lag en instruksjon som gjør at norsklæreren forstår og lærer hvordan den/det skal brukes.

    Grønnsak: vekst, rensing, sesong, bruksområder, tilbredningsmetoder med mer.

    Kjøkkenmaskin/ kjøkkenredskap: Bruk, rengjøring, ulike deler den er satt sammen av, forsiktighetsregler med mer.

    kjersti ottesen - 02.05.2013 13:57